FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » 2013 » Március » 17 » Koós Ferenc-A harcsázás rejtelmei 5-Vadászat
13:34
Koós Ferenc-A harcsázás rejtelmei 5-Vadászat

Az eredményes harcsahorgászat a harcsák szokásainak ismeretén alapszik. A vadászatra ez fokozottan igaz, miután mi olyan halakat szeretnénk megfogni, melyek nem táplálkoznak, nincsenek mozgásban, így nem keresik a prédát. A vadászat során meg kell keresnünk a nappali fekvőhelyeket, és a csalihalat a harcsa számára kikerülhetetlenül felkínálva annak „lakhelyén" kell kikényszerítenünk a kapást.

 

 

Az ötödik rész a kereséshez ad támpontot, a fekvőhely meghorgászásához nyújt értékes segítséget. A vízben található tereptárgyak, haltartó erejét, a halak életterét a film egyedülálló módon, páratlan víz alatti felvételek segítségével mutatja be.

A komoly kihívást jelentő őszi harcsázást ismerteti a sorozat utolsó része. Részletesen foglalkozik a „láthatatlan” életmódot folytató nagy harcsák horogra kerítésének lehetőségeiről, a vadászat alapjai kapcsán. A harcsapergetés eszköztárból, a sekély vizekre alkalmas mű csalikból a gyakran használt típusokat mutatja be harcsafogó mester. Átfogó képet kapunk a kapás, bevágás, fárasztás és a kiemelés kényes műveleteiről. A négy részből álló, immár teljes filmsorozat széleskörűen, a lehető legrészletesebben mutatja be a harcsa horgászatát, annak szépségeit, sokoldalúságát. Feltárja mindazt a tudást, „titkot”, ami közelebb viheti Önöket a természet csodálatos vízi világának e kicsit misztikus, titokzatos lakójához, a szürke harcsához.

 









 

 

szerkesztette: Vaskó Gergely
képek: facebook.com

 

 

 

 

 

Kategória: RAGADOZÓHAL HORGÁSZAT | Megtekintések száma: 2990 | Hozzáadta:: rakacateam
Összes hozzászólás: 0
avatar
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye