FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » AJÁNLÓ

"Még mielőtt rosszra gondolna a kedves Olvasó, nem a halak szagára tettem a „BÜDÖS” megállapítást. A mai kánikulai horgásznapon a Maros Mix legújabb Nagy Büdös Ponty fantázianévre hallgató etetőanyagára esett a választásom, s próbáltam vele a bányatavi pontyokat becserkészni. ... .


Erdei Attila mesterhorgász, több hazai és nemzetközi bajnoki cím mellett világbajnok feeder botos horgász. Mai napig aktív élversenyző, kereskedő és horgászcikk gyártó is. Emellett a Tertini-Maros Mix Team tagjaként segítséget nyújt a horgászoknak a termékek megismerésében. Abban is hogyan használják azokat. ... .


A gyártók újdonságairól első ízben a katalógusokból szerezhetünk információkat! Egy valamit magára is adó gyártó ennek figyelmet szentel. A Maros Mix hazánk egyik legrégebbi csali gyártója s a legeket még sorolhatni lehetne. Igazán impozáns, igényesen tervezett katalógus a 2015. évi. Címlapon a 2014-ben egyéni világbajnoki aranyérmet nyert Walter-Barna Diána. Szinte minden horgász technika eszköz és csali igényét kielégítik saját és importált, itthon forgalmazott termékeik. A fojtatásban szemezgessen az online kiadás oldalai között. ... .


A Vad Magyarország - a Vizek Birodalma című film nagy sikereknek örvend.A két éven át forgatott filmet a világ sok országában bemutatták, e mellett 39 filmfesztiválon válogatták be a döntőbe és ebből 29 alkalommal díjat is kapott. Az alkotók immáron elérhetővé tették a teljes filmet HD és FULL HD felbontásban Youtube csatornán. De nem csak itt tekinthető meg, hanem az nCORE fájlmegosztóról is letölthető. Jelen írásban a letöltési módokról számolunk be, de apró meglepetéssel is készültünk. ... .


Többek között Erdei Attila is kamera elé állt a Pontyshow alkalmával. Sok mindenről mesél Attila, érdemes megnézni. ... .

"A hosszú téli hónapokat megszakítván sok szeretettel meghívunk minden olyan kalandvágyó horgásztársat, aki szeretne részt venni, illetve megmérettetni magát egy hazánkban ez idáig egyedülálló rendezvényen. Rendszeresen tapasztaltuk vendégeink körében, hogy egymással versenyezve próbálgatják önmaguk és felszerelésük határait feszegetni a dobott távolságok tekintetében." ... .

Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin márciusi számának képes tartalomjegyzékét. A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat. ... .


Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin januári számának képes tartalomjegyzékét. A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat. ... .


Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin júniusi számának képes tartalomjegyzékét. A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat. ... .

Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin májusi számának képes tartalomjegyzékét. A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat. ... .

 Kállói Kornél újabb horgászatáról olvashatunk a horgaszklub.eu-n. Ezúttal egy tavaszi csatorna horgászatra invitálja olvasóit. Hasznos tippek, praktikák, szerelékek Kállói módra. A cikket a linkre kattintva olvashatja el. TOVÁBB A CIKKHEZ!  ... .

A horgászföldek használatával új lehetőségek és szenzációs fogások nyíltak meg a versenyhorgászok előtt, melynek tudománya mára a hobbihorgászok között is elterjedt. Amennyire egyszerű ez az adalékanyag, legalább annyira hatékony is. Ennek az egyszerű anyagnak a használatáról és a benne rejlő variációs lehetőségekről szeretném megosztani gondolataimat az olvasókkal. Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra ... .


Ebben a részben a színes morzsákról lesz szó. Szándékosan írtam így a nevüket, mert a Maros Mix kínálatában három különböző fajta morzsa kapható. Ezek nem csak küllemükben, de viselkedésükben és felhasználásuk módja szerint is eltérnek egymástól.
 Tegyük fel, hogy egy adott vízen horgászva az ott használt etetőanyagunk mind ízében, illatában, színében és állagában is megfelelő. Tudjuk jól, hogyan viselkedik a vízfenéken és ami a legfontosabb, hogy bízunk is benne. Ezt azért fontos kiemelni, mert ........ Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra  ... .


 
Döme Gábor az idei évben is több helyszínre ellátogat, hogy személyesen mutassa be a Haldorádó termékpaletta 2012 évi újdonságait, válaszolhasson a megjelent horgászok kérdéseire a termékekkel és a horgászmódszerekkel kapcsolatban is. 2012.március 03-án Miskolcon tart előadást a Sprigo horgászbolt szervezésében. ... .

1 2 »
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye