FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » AJÁNLÓ

A boltok polcai roskadásig teltek a jobbnál jobb etetőanyagokkal. Kellő tapasztalattal, az adalékanyagok hozzáadásával bármelyik etetőanyagból tudunk az adott helyzethez megfelelő mixet csinálni, ha a szükséges ismeretek birtokában vagyunk.Talán azok is hallottak már az adalékanyagokról, akik csak nemrég kezdtek el horgászni. Minden esetre a horgászboltokban bizonyára láthattak belőlük, netán közelebbről is szemügyre vehették azt.    Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra!  ... .


Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin februári számának képes tartalom jegyzékét.A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat. ... .

Január közepe van. Csak a legelszántabbak horgászokkal találkozhatunk ilyenkor a vízparton. Erdei Attila a Tubertini-Maros Mix csapat tagja közéjük tartozik. A mai napon egy esti keszegezésre hívott a Szegedet kettészelő Tisza folyó belvárosi szakaszára, a belvárosi híd mellé.
Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra! 



 Az elmúlt héten jól sikerült a pelletek tesztje a szegedi lencsés tavon.  Ezen a héten arra kértem Erdei Attilát, hogy mutasson be egy keszegező-kárászozó szereléket, módszert. A helyszín változatlan, a szegedi lencsés tó.

Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra! ... .


Erdei Attila kivételesen sikeres horgász. A Tubertini-Maros Mix csapat tagjaként az elmúlt évben bekerült a 2012 évi finom szerelékes és a feeder horgász válogatottba is. Kevés versenyző van a világon aki hasonló teljesítménnyel dicsekedhet. A mai napon a szegedi Lencsés tavat látogatta meg, hogy az elmúlt napokban készített pelleteket kipróbálja......Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra 


A Rakaca Víztározón, mint horgásztavon a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) szabályait kell betartani.
Az országos horgászrendet itt találja.
Most a legfontosabb információkat szeretnénk megosztani: jegyárak, kempingezés, tilalmi területeket, magánterületek, sátrazás, tűzgyújtás....stb. ... .

« 1 2
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye