FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » Egyesületi Hírek

  Már lehet jelentkezni azoknak, akik ez évtől horgászni szeretnének! Ehhez első ízben egy vizsgát kell teljesíteniük. A vizsga teljesítéséhez egy kiadott tudásanyag elsajátítása szükséges. Melyet alant le lehet tölteni weboldalunkról. A vizsgáról, annak helyről és idejéről s minden más információról a Horgász Egyesületek Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szövetségének weboldalán találhatóak információk! Sikeres vizsgát és Horgászatokat kívánunk! ... .


2014-ben is, mint minden évben március az a hónap amikor felpezsdül a horgászélet. Március 22-én, szombaton éves taggyűlését tartja meg a Rakaca Tó Horgász Egyesület vezetése. minél több horgász megjelenésére számít a vezetőség:
 
2014. Március 22-én 09:00 órára a Szalonnai Általános Iskolában

A Rakaca-Tó Horgász Egyesület 2014. évi díjairól tájékozódhat az írásból. Mint például: tagdíjak, fogási napló, területi jegyek. ... .

A Rakaca-Tó Horgász Egyesület 2013. évi díjairól tájékozódhat az írásból. Mint például: tagdíjak, fogási napló, területi jegyek. ... .

Rendkívüli Közgyűlést hívott össze 2012. december 16-án, a Rakaca-Tó Horgász Egyesület. A gyűlésnek fontos napirendi pontja volt: gazdasági felelős megválasztása. Az alacsony részvevői szám ellenére a szavazás lezajlott. ... .

 A Horgász Egyesületek B.A.Z megyei szövetsége a 49. megyei egyéni horgászbajnokságát két fordulóban rendezi meg, 2012. június 3. (vasárnap) Miskolcon a Csorba tavon. ... .

« 1 2
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye