FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » Egyesületi Hírek

Ugyan az igazi horgász szezon még nem vette kezdetét, de a horgászjegyek forgalmazása, a tagdíjak befizetése már megkezdődött. Február 02-től a SZÁK program is újra aktív lett és a jegyek és bélyegek is megérkeztek az egyesületi irodába! A fogási naplók leadása folyamatos, ennek határideje február 28-! A jegyárakat frissítettük! ... .


A MOHOSZ V-31/2016. sz. határozata egységes szövetségi hozzájárulást állapít meg a megyékként változó szövetségi tagdíjak helyett a következők szerint: "A MOHOSZ Választmánya az átlátható működés és a horgászok minőségi kiszolgálása érdekében - 2017.01.01-től jóváhagyja az egységes szövetségi hozzájárulás (ESZH) bevezetését; - az ESZH 2017. évi általános mértékét 2.000 Ft összegben, kedvezményes mértékét 1.000 Ft összegben határozza meg azzal, hogy a megállapított mértékektől sem negatív, sem pozitív irányba eltérni nem lehet;". A határozat további pontja egyebek mellett szabályozzák a kedvezményezettek körét. ... .


Az egyesület éves programtervének eleget téve 2016. október 01-én szombaton  (kedvezőtlen időjárási előrejelzés esetén október 08.) egyesületi kupaversenyt szervezünk! A versenyre nem csak egyesületi tagok jelentkezhetnek! Szeretnénk egyesületünk rendezvényeivel más MOHOSZ tagtársaknak is kedvezni, lehetőséget adva ezzel, hogy megízlelhessék egyesületünk életvitelét, vagy csak egyszerűen részt vehessen versenyeinken!  ... .


A Rakaca-Tó Horgász Egyesület vezetősége rendes évi közgyűlésre hívja össze tagságát, melyre minden tagtárs részvételére számít! A közgyűlés fő napirendi pontjait e kiírás is tartalmazza! ... .


RAKACA-VÍZTÁROZÓ
05-026-1-1
RAKACA-PATAK
05-014-1-1

 2016-tól új víztérkódok kerülnek bevezetésre. A régiek helyett, az új kódokat cikkünkből megtudhatják. ... .


2015.december 5-én szombaton tartotta meg rendkívüli közgyűlését a Rakaca-Tó Horgász Egyesület tagsága. A rendkívüliségét az új alapszabály megismerése és elfogadása adta első sorban. Emellett a víztározó horgászrendjében történő változások bejelentése is megtörtént,mely horgászrend tervezetre reagálhatott az érintett tagság. A gyűlés a szokásosnál jóval hosszabbra nyúlt, hiszen végre érdemben lett megszólítva a horgásztársadalom, s mindenki megoszthatta gondolatait! Írásunkat a közgyűlés jegyzőkönyve alapján készítettük el.  ... .


A Rakaca-Tó Horgász Egyesület vezetősége rendkívüli közgyűlést tart, melyen minden szavazati joggal rendelkező horgásztársát meghívja! A közgyűlés összehívásának legfőbb oka, hogy Polgári Törvénykönyvnek is megfelelő módosított egyesületi alapszabályt ismertetés után elfogadja a tagság! Az egyéb napirendi pontokat a továbbiakban olvashatja! ... .


A Rakaca-Tó Horgász Egyesület második éve szervez újfent környezetvédelmi napot! 2015. október 24. már nem csak a parton hagyott szemét összeszedése és ezzel a vízi környezetünk védelme volt a cél, hanem maga a vízpart rendbetétele is. Ezt is az elején kezdték el. A vezetőség a partrekonstrukciót a horgász köznyelv által ismert "egyenes" nevű partszakaszra hirdette ki idén. Hogyan sikerült a célokat megvalósítani, s hogyan nézett ki a nap végére a part, összefoglalónkból kiderül! ... .


illusztráció, forrás: khesz.huKiírásra került a Horgász Egyesületek BAZ megyei szövetsége által a 2015. évi megyei csapatbajnokság, mely egyben az egyéni felnőtt bajnokság is. A kiírásban szereplő alapvető információkat írásunkra kattintva megtekintheti. A Rakaca-Tó Horgász Egyesület várja a tagok jelentkezését az egyesület színeiben induló csapatba! ... .


Mint az szabad szemmel is jól látható, a víztározó vízszintje folyamatosan csökken! Ennek oka, hogy a víztározó gátjának rekonstrukciós munkálatai megkezdődtek! A kivitelezés a szakértők szerint közel három hónapot vesz igénybe. A folyamat során a biztonságos munkavégzés érdekében a vízszintet csökkenteni kell. ... .


Május elsején pénteken szünetel a Rakaca-Tó HE ügyfélfogadása az egyesület szalonnai irodájában! Aki az ünnepre való tekintettel a hosszú hétvégén horgászni szeretne a  Rakaca-víztározón kérjük gondoskodjon még előtte a napijegy kiváltásáról! ... .


2015. április 18-án közgyűlésre hívta meg tagjait a Rakaca-tó Horgász Egyesület vezetősége. 23 éve gyűlnek össze így a horgászok! A közgyűlést már alig tisztelik meg páran. Talán idén kicsivel többen jelen voltak, köszönhető ez annak, hogy nem egyszokványos közgyűlés volt az idei. ... .


Ez évben utolsó alkalommal a Rakaca-tó Horgász Egyesület Szervezésében került sor parttisztításra. Az egyesület ez évben egy külön környezetvédelmi alapból gazdálkodott, amit a horgászok az egyesületi tagdíj megváltásakor fizettek be. Azok a tagok akik részt vettek az eseményen, 2015 évre átmentésre kerül t az 500 Ft, akik nem vettek érsz, azoknak jövőre ismét meg kell váltaniuk a távolmaradásuk, az 500 Ft befizetésével. Pár képben összefoglalnánk a nap eseményeit! ... .


Az új halászati törvény megalkotása miatt sok járulékos szabályzó módosult. Most már elérhető az új módosított ORSZÁGOS HORGÁSZREND, melynek  szabályait kell betartania a Rakaca-víztározón horgászni vágyóknak is. 
ORSZÁGOS HORGÁSZREND LETÖLTÉS (.pdf)


A Rakaca-Tó Horgász Egyesület megrendezi a 2014. évi évadnyitó horgász versenyét, melyre várják az egyesület tagjait. A versenyre nevezők életkoruk alapján gyermek, ifjúsági és felnőtt kategóriába sorolva mérhetik össze tudásukat. Helyszínül a víztározó völgyzárógátján kialakított versenypálya szolgál majd. ... .


1 2 »
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye