FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » 2015 » Június » 17 » TÁJÉKOZTATÁS A VÍZÁLLÁSSAL ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ ESEMÉNYEKKEL KAPCSOLATBAN!
10:36
TÁJÉKOZTATÁS A VÍZÁLLÁSSAL ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ ESEMÉNYEKKEL KAPCSOLATBAN!

Mint az szabad szemmel is jól látható, a víztározó vízszintje folyamatosan csökken! Ennek oka, hogy a víztározó gátjának rekonstrukciós munkálatai megkezdődtek! A kivitelezés a szakértők szerint közel három hónapot vesz igénybe. A folyamat során a biztonságos munkavégzés érdekében a vízszintet csökkenteni kell.

Kérünk minden sporttársat, hogy legyen türelemmel! Tudjuk, hogy jelen állapot nem kedvez sem a horgászsportnak, sem a tározó élővilágának, de ez egy nagyon fontos művelet a víztározó gátjának további működőképességének elősegítéséhez!

A 'Természeti katasztrófák megelőzése és kezelése" című projektről egy régebben megjelent írásunkban informálódhat!

A víztározó gátjának rekonstrukciós munkálatai miatt a gát és környezete munkaterületté lett nyilvánítva! Levélben kértünk engedélyt az egyesületi évadnyitó emlékverseny megszervezéséhez. Sajnos már nem kaptunk erre engedélyt. Mivel a gátat nem használhatjuk versenypályaként, a víztározó más szakaszai pedig nem felelnek meg a versenyszervezés feltételeinek, ezért annak szervezésével meg kel várni a gát munkálatainak befejezését! Így legkorábban szeptember hónapban írjuk ki az egyesületi horgászversenyt! Kérjük a sporttársak megértését!

Az egyesületi horgászversenyen való nevezés ez évtől a Gyermek és Ifjúsági valamint a Senior kategória horgászainak DÍJMENTES! Nekik csupán részvételi szándékukat kell jelezni a kiírást követően!

írta: Rakaca-tó HE

Kategória: Egyesületi Hírek | Megtekintések száma: 959 | Hozzáadta:: rakacateam
Összes hozzászólás: 0
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye