FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » Anyag-archívum

Ugyan az igazi horgász szezon még nem vette kezdetét, de a horgászjegyek forgalmazása, a tagdíjak befizetése már megkezdődött. Február 02-től a SZÁK program is újra aktív lett és a jegyek és bélyegek is megérkeztek az egyesületi irodába! A fogási naplók leadása folyamatos, ennek határideje február 28-! A jegyárakat frissítettük! ... .


Nemrég átléptük az új esztendő küszöbét, s eddig nem panaszkodhattunk a téli időjárásra…..eddig. Az elmúlt napokban elérkezett az igazi tél, kemény fagyokat, erős szelet ,havazást ígérnek az időjósok. Nem a legszebb időszaka ez a horgász sportnak. Persze akik a folyóvizek elszánt vallatói, talán ebben a pillanatban is a nagyobb folyásink partján tartózkodnak.Tavaink jege napról napra hízik, a lékhorgászat ideje érkezik el hamarosan, vagy már itt van? A jégen tartózkodásnak szabályai vannak, ezek következnek most!  ... .

A MOHOSZ V-31/2016. sz. határozata egységes szövetségi hozzájárulást állapít meg a megyékként változó szövetségi tagdíjak helyett a következők szerint: "A MOHOSZ Választmánya az átlátható működés és a horgászok minőségi kiszolgálása érdekében - 2017.01.01-től jóváhagyja az egységes szövetségi hozzájárulás (ESZH) bevezetését; - az ESZH 2017. évi általános mértékét 2.000 Ft összegben, kedvezményes mértékét 1.000 Ft összegben határozza meg azzal, hogy a megállapított mértékektől sem negatív, sem pozitív irányba eltérni nem lehet;". A határozat további pontja egyebek mellett szabályozzák a kedvezményezettek körét. ... .


90 mázsa egészségtől kicsattanó ponty került a tározóba 2016 november 12-én! A pontyok a 1,5-3 kg-os súlyhatárig gyarapodtak a nevelési időszak alatt!  A telepítési munkálatokban a Horgász Egyesületek BAZ MEGYEI Szövetségének halászati őrei , munkatársai mellett sok év után a Rakaca-Tó Horgász Egyesület vezetőségének tagjai is részt vettek! A Tilalmi Időszakok az alant látható táblázat szerint alakulnak! ... .


2016-ban első ízben kerül megszervezésre a partner tagegyesületek versenyeinek bekapcsolódásával megyei feeder bajnokság! A Rakaca-Tó HE, a Tiszalúci SHE és a Hoórvölgye HE vállalta, hogy feeder kupákat szerveznek, amelyeken az egyéni eredményeken kívül, a versenyzők elért eredményeiktől függően pontokat kapnak, amelyeket továbbvihetnek! A pontozási rendszer szerint a három forduló után, összesítésben a  legkevesebb pontot elért versenyző tudhatja a magáénak a megyei feeder bajnoka címet! A bajnokság az első fordulóval a Team Rakaca - Ratohe Feeder Kupával vette kezdetét június 25-én! Egyesületünk és mozgalmunk ismét mérföldkőhöz ért, immár a megyei versenysportba is sikerrel vettünk egy feladatot!  Köszönjük az áldozatkész munkát az egyesület vezetőinek, a Team Rakaca Mozgalom aktivistáinak! ... .


Az egyesület éves programtervének eleget téve 2016. október 01-én szombaton  (kedvezőtlen időjárási előrejelzés esetén október 08.) egyesületi kupaversenyt szervezünk! A versenyre nem csak egyesületi tagok jelentkezhetnek! Szeretnénk egyesületünk rendezvényeivel más MOHOSZ tagtársaknak is kedvezni, lehetőséget adva ezzel, hogy megízlelhessék egyesületünk életvitelét, vagy csak egyszerűen részt vehessen versenyeinken!  ... .


2016-ban hatodszor kerül megszervezésre a mozgalom, amelyben önkéntes tízezrei gyűjtik országszerte a szemetet. Öt év alatt a rendezvény csak népszerűbb lett, évről évre többen kapcsolódtak be. A Rakaca-víztározón partvonalára csapatunk szervezte meg  először s aztán minden évben az akciót. Egy kivételével idén a negyedik TESZEDD-en tehetjük tisztává a partokat. Íme a hivatalos programja a 2015. május 16-án szombaton a tározón megszervezésre kerülő TESZEDD-nek! ... .


A Horgász Egyesületek B.A.Z. megyei Szövetsége már várja a kezdő, újrakezdő horgászokat miskolci irodájában. A vizsga előre meghatározott naptári napokon történik, amely vizsgákra a megadott határidőig lehet jelentkezni - közölte a szövetség weboldalán. A vizsgadíjakról, határidőkről állandó frissülő oldallal szolgál portálunk. ... .


A Rakaca-Tó Horgász Egyesület vezetősége rendes évi közgyűlésre hívja össze tagságát, melyre minden tagtárs részvételére számít! A közgyűlés fő napirendi pontjait e kiírás is tartalmazza! ... .


2016 a változás éve lesz a horgász társadalom számára. Számos horgászvíz kezelője változik meg, megszűnik a kereskedelmi halászat., hogy csak a legfontosabbakat említsük. A Rakaca-víztározó horgászainak életében is sok változást fog hozni ez az év. Az új horgászrendtől a kiegészítő jegyektől egy jobb irányba való fejlődést remélnek minden tekintetben  döntéshozók. Weboldalunkon is frissítésre kerülnek a jegyárak és felkerült az új horgászrend. ... .


1 2 3 ... 10 11 »
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye