FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » Anyag-archívum
Január közepe van. Csak a legelszántabbak horgászokkal találkozhatunk ilyenkor a vízparton. Erdei Attila a Tubertini-Maros Mix csapat tagja közéjük tartozik. A mai napon egy esti keszegezésre hívott a Szegedet kettészelő Tisza folyó belvárosi szakaszára, a belvárosi híd mellé.
Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra! 


 Megjelent a Maros Mix 2012 évi katalógusa.
Ambrus Tibor és Barna Szilárd, hazánk horgász kiválóságai több mint húsz évvel ezelőtt kezdték el gyártani és forgalmazni a Maros Mix etetőanyagokat.A kitartó munka meghozta gyümölcsét hiszen nincs olyan horgász az országban, aki ne ismerné a Maros Mix nevet. A Maros Mix csapat versenyzõi eddig 25 világ- és Európa bajnoki érmet szereztek. Továbbá 2005-ben nemcsak csapattársaikat, hanem a magyar ifjúsági és a harmadik helyezett nõi válogatott csapatot is támogatni és segíteni tudta. ... .


 Az elmúlt héten jól sikerült a pelletek tesztje a szegedi lencsés tavon.  Ezen a héten arra kértem Erdei Attilát, hogy mutasson be egy keszegező-kárászozó szereléket, módszert. A helyszín változatlan, a szegedi lencsés tó.

Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra! ... .


Erdei Attila kivételesen sikeres horgász. A Tubertini-Maros Mix csapat tagjaként az elmúlt évben bekerült a 2012 évi finom szerelékes és a feeder horgász válogatottba is. Kevés versenyző van a világon aki hasonló teljesítménnyel dicsekedhet. A mai napon a szegedi Lencsés tavat látogatta meg, hogy az elmúlt napokban készített pelleteket kipróbálja......Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra 


 
  A Vad Magyarország évtizedek óta az első nagyszabású egész estés természetfilm Magyarországról. A film történetének központjában egy réti sas család áll. Láthatjuk, ahogy felnevelik fiókáikat, akik aztán bebarangolják az egész országot. Mellettük egy vidra és egy harcsa egy évét is végigkövethetjük a filmben, de feltűnik sok más állat is, mint például a sakál vagy a fekete gólya. A drámai események, mint például az árvíz vagy a szárazság mellett a stábnak sikerült több, korábban még senki által le nem filmezett természeti jelenséget és állati viselkedést megörökítenie. ... .

A projekt helyszíne:

A Rakaca-víztározó  Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi, aprófalvas térségében, a magyar-szlovák határ közelében fekszik, Miskolctól 45 km-re, Szalonna, Martonyi és Meszes települések közigazgatási határain belül található.A tó 3 km hosszú és átlagosan 3 méter mély, közel 200 hektár felszínű, 5 millió köbméteres és a Rakaca-patak vizének duzzasztásával hozták létre 1958-63 között. ... .


Magyarország élővizei pusztulnak, a halállomány drámaian gyérült az utóbbi évtizedekben. A halgazdálkodás mai rendszere nem működik, az orvhalászat problémáját sem az állam, sem a vízkezelők nem képesek kezelni. A hallopások miatt az állam évente sokmilliárdos kárt szenved. ... .

Ponty

(Cyprinus Carpio)

Az egész földön a legszélesebb körben elterjedt édesvízi halfaj. A régiónkban nagyjából 30-35 kilósra nő meg, hossza elérheti az 1 métert.   ... .


A Rakaca Víztározón, mint horgásztavon a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) szabályait kell betartani.
Az országos horgászrendet itt találja.
Most a legfontosabb információkat szeretnénk megosztani: jegyárak, kempingezés, tilalmi területeket, magánterületek, sátrazás, tűzgyújtás....stb. ... .

« 1 2 ... 9 10 11
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye