FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » Anyag-archívum

 

"A Greenpeace Magyarország szerdai közleményében azt írta: Magyarország kemény és következetes kiállásán is múlt, hogy hajnalra meglett a pozitív változások továbbviteléhez szükséges szavazat az Európai Unió halászati ügyekben illetékes minisztereinek szerda kora hajnalig tartó vitájában, az EU halászati rendszerének módosításáról. A közlés szerint a fő kérdés az volt: meddig támogatja még az unió az óceánokat "kifosztó" ipari flottákat." ... .

A Rakaca-Tó Horgász Egyesület 2013. évi díjairól tájékozódhat az írásból. Mint például: tagdíjak, fogási napló, területi jegyek. ... .

A horgászok szeretik a természet közel-ségét, természetvédők is. Ám ez, mint ahogy sok minden más nem mindig állja meg a helyét. Távol áll tőlem, hogy ítélkezzem, hiszen nincs olyan, aki ne szemetelt volna még életében. Soha nem késő változni! Évek óta problémát jelent a kommunális hulladék megléte a víz-partokon.Csapatunk első fontos célkitűzés, hogy az ügy mellé álljon, erőket csoportosítva akciók keretein belül tisztítsa meg a partokat. 2012 június 2-én a TESZEDD! országos programjának keretein belül elkezdtük a munkát. ... .

Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin januári számának képes tartalomjegyzékét. A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat. ... .


 Idén - a tavalyi évvel ellentétben- hamar beköszöntött a tél. Hóesés, fagyok, ködös és rövid nappalok. A tározó december elejéig még meghorgászható volt, ám mostanra a jégtakaró fedi. A jég vastagságáról folyamatosan fogunk jelentést adni. ... .

Rendkívüli Közgyűlést hívott össze 2012. december 16-án, a Rakaca-Tó Horgász Egyesület. A gyűlésnek fontos napirendi pontja volt: gazdasági felelős megválasztása. Az alacsony részvevői szám ellenére a szavazás lezajlott. ... .

Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin júniusi számának képes tartalomjegyzékét. A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat. ... .

 

"A Harsányi Horgásztavat szinte minden horgász jól ismeri. Híres a szépségéről, a kiváló halállományáról, az itt megrendezett versenyekről. A tavalyi évben – többek között - itt rendezték meg az I. Tubertini Feeder Kupát is. Aki sűrűn jár ide horgászni, az már megszokhatta, hogy a nagy pontyokat messze a parttól, 90-100 méterre kell keresni. Én viszont a parttól csupán kb. 40 méterre horgásztam."TOVÁBB A CIKKHEZ A HORGASZKLUB.EU-ra  ... .


 A Horgász Egyesületek B.A.Z megyei szövetsége a 49. megyei egyéni horgászbajnokságát két fordulóban rendezi meg, 2012. június 3. (vasárnap) Miskolcon a Csorba tavon. ... .

Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin májusi számának képes tartalomjegyzékét. A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat. ... .

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 »
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye