FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » Anyag-archívum

A kép illusztráció, forrás. ontario.caEgységes állami horgászati okmányt adnak ki jövőre az eddigi horgászjegyek helyett, és az ígéretek szerint felgyorsítják az ügyintézést. A Magyar Országos Horgász Szövetség (továbbiakban: MOHOSZ) kártyaalapú horgászengedélyek kiadását tervezi. A fogási naplót pedig mobilos applikációval lehet majd kitölteni. ... .


RAKACA-VÍZTÁROZÓ
05-026-1-1
RAKACA-PATAK
05-014-1-1

 2016-tól új víztérkódok kerülnek bevezetésre. A régiek helyett, az új kódokat cikkünkből megtudhatják. ... .


2015.december 5-én szombaton tartotta meg rendkívüli közgyűlését a Rakaca-Tó Horgász Egyesület tagsága. A rendkívüliségét az új alapszabály megismerése és elfogadása adta első sorban. Emellett a víztározó horgászrendjében történő változások bejelentése is megtörtént,mely horgászrend tervezetre reagálhatott az érintett tagság. A gyűlés a szokásosnál jóval hosszabbra nyúlt, hiszen végre érdemben lett megszólítva a horgásztársadalom, s mindenki megoszthatta gondolatait! Írásunkat a közgyűlés jegyzőkönyve alapján készítettük el.  ... .


2015.november 23-án betelepítésre kerül az a 75 mázsa 3 nyaras ponty, amely az éves halgazdálkodási előírásban foglaltak - közölte weboldalán a borsod megyei horgász szövetség. A telepítés napjától teljes majd részleges horgászati tilalom lép életbe a víztározó partján. ... .


A Rakaca-Tó Horgász Egyesület vezetősége rendkívüli közgyűlést tart, melyen minden szavazati joggal rendelkező horgásztársát meghívja! A közgyűlés összehívásának legfőbb oka, hogy Polgári Törvénykönyvnek is megfelelő módosított egyesületi alapszabályt ismertetés után elfogadja a tagság! Az egyéb napirendi pontokat a továbbiakban olvashatja! ... .


"Még mielőtt rosszra gondolna a kedves Olvasó, nem a halak szagára tettem a „BÜDÖS” megállapítást. A mai kánikulai horgásznapon a Maros Mix legújabb Nagy Büdös Ponty fantázianévre hallgató etetőanyagára esett a választásom, s próbáltam vele a bányatavi pontyokat becserkészni. ... .


A Rakaca-Tó Horgász Egyesület második éve szervez újfent környezetvédelmi napot! 2015. október 24. már nem csak a parton hagyott szemét összeszedése és ezzel a vízi környezetünk védelme volt a cél, hanem maga a vízpart rendbetétele is. Ezt is az elején kezdték el. A vezetőség a partrekonstrukciót a horgász köznyelv által ismert "egyenes" nevű partszakaszra hirdette ki idén. Hogyan sikerült a célokat megvalósítani, s hogyan nézett ki a nap végére a part, összefoglalónkból kiderül! ... .


2015-ben 52. alkalommal ültek össze borsod megye úszós szakágának képviselői. A versenyt az Árpád-hegyi horgásztóra szervezték idén a versenybizottság tagjai. Itt nem csak az egyesületek által kiállított versenycsapatok mérhették össze tudásukat, hanem a csapatok tagjai egyéniben is megmérettek. Portálunknak a csapatverseny egyik dobogósát sikerült felkérnie egy rövid beszámoló megtartására. A bronzérmes csapat fiatal, de annál tehetségesebb tagja Papp Tamás válaszolt kérdéseinkre. A versenyzést kevésbé követőknek elárulom, hogy ezeken a versenyeken az úszós technikák engedélyezettek, a spicc-rakós-match - és bolognai botoké a főszerep.  ... .


Az ősz beköszöntével a halgazdaságokban is egyre több a munka! Hamarosan lehalásszák a majdan a tavakba kerülő pontyokat is. Telepítések sora kezdődik meg. A Horgász Egyesületek BAZ megyei Szövetsége is közölte weboldalán, a kezelésében lévő horgászvizeken mikor esnek meg az őszi telepítések, mely után egyetemesen minden vizén általános, majd részleges tilalmat vezet be! ... .


Ötödik alkalommal, 69 versenyzővel kezdődött meg a feeder versenyszakág országos bajnoksága a Maty-éri evezőspálya partján. Pontyok, hőség, izgalmak, várt és váratlan eredmények, győztesek és válogatott keret. Szóljon most ezen írás a verseny szakaszairól és a legjobbakról!  ... .


« 1 2 3 4 ... 10 11 »
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye