FELHASZNÁLÓ: JELSZÓ:  
FOGÁSOK
FOGÁS BEKÜLDÉSE

rakacateam FOGÁSA
PONTY
5,6 kg
LIKE!

HORGÁSZJEGY

FILMAJÁNLÓ

Főoldal » Anyag-archívum

Szeretnénk segíteni egy rendkívül példaértékű kezdeményezést! A kezdeményezést Neubauer Tibor horgásztársunk indította a Facebook közösségi oldal finom szerelékes csoportjában! Adománygyűjtés szervezésébe kezdett Tibi, egy 27 éves sporttársunkért, aki gyerekkori betegségben szenved, s nem olyan egyszerű a horgászat gyakorlása, mint Nekünk! A segítséget adományok formájában várják, ám a megosztás és a hírverés is nagy segítséget jelent! ... .


A Sajógalgóci Horgásztó és a Team Rakaca közös szervezésében 2015. május 09-én kerül megszervezésre a Sajógalgóci Horgászkupa. A verseny egyéni, nyílt nevezésű, színvonaláról a remek halállomány, a kulturált parkosított vízpart és csapatunk maximalista hozzáállása gondoskodik! A verseny részletei és a díjazás a cikket tovább olvasva látható! A szervezők szeretettel várnak minden horgásztársat!  ... .


Első alkalommal 2014-ben helyeztünk ki 12 db fészkelő odút. Idén folytatva a telep bővítését újabb 15 db került a víztározó déli partjának öreg fáira. A déli part erdős szakasza  Hideg volt  s esett, s így is alig két óra alatt elvégeztük a kihelyezéseket. Miért van ezekre szükség, honnan lehet beszerezni, s hogyan kell kihelyezni? A válaszok a cikkben megtalálhatóak! ... .


Kálló Kornél a Maros Mix Team versenyhorgásza ismeretterjesztő sorozatot indított a feeder botos horgászatot gyakorlóinak. A sorozat és a tartalom különlegessége, hogy nem csak kezdő vagy haladó horgászok, de a versenyszerű horgászsportban szárnyakat bontogatók is útbaigazítást nyernek  az előkék, horgok, kosarak útvesztőjében. Letisztult, egyszerű sallangtól mentes filmek, tabuk nélkül. A filmek a Youtube-on is megtekinthetőek. A filmek megjelenési információit s a készítőtől kérdéseket intézni a horgaszklub.eu oldalon lehet. ... .


Nulla százalékra csökkentené a horgásztavakba telepített hal áfáját a Földművelésügyi Minisztérium.  Nagy István, a tárca parlamenti államtitkára azt mondta: amellett, hogy a turisztikai, rekreációs és gazdasági érdekeket szolgáló horgászat esetében a halgazdálkodási vízterületeken telepített hal árában a forgalmi adó nulla százalékra csökkenjen, két érv is szól. ... .


Megerősített információink szerint a tározó jelentős részén eltűnt a jégtábla. A vízszint a gát rekonstrukciójának márciusi kezdése miatt feltételezhetően a téli üzemszinten, azaz a jelenlegi szinten marad. Már sokan váltottak engedélyt, s talán most is ülik a vizet a sporttársak! Ilyenkor az előző év végén telepített pontyok könnyen horogra kerülnek. Tudják is ezt a horgászok, s sietnek megfogni amíg lehet! ... .


A MOHOSZ elnöksége E-49/2014 számú határozatában 2014. novemberében arról döntött, hogy 2015. évtől a horgász versenysport versenyzőinek a versenyengedélye a MOB SIR kártyája lesz. A korábbi MOHOSZ papíralapú Versenyengedély, mint okmány megszűnik, szerepét 2015-től a SIR sportolói versenyengedély kártya veszi át. A MOHOSZ korábbi papíralapú versenyengedély kártyáját a versenyzők 2015-ig a megyei, területi szövetségeknél válthatták vagy érvényesíthették az aktuális évre megvásárolt bélyeg beragasztásával . Ez évtől a köveztkező változások lépnek életbe: ... .


A gyártók újdonságairól első ízben a katalógusokból szerezhetünk információkat! Egy valamit magára is adó gyártó ennek figyelmet szentel. A Maros Mix hazánk egyik legrégebbi csali gyártója s a legeket még sorolhatni lehetne. Igazán impozáns, igényesen tervezett katalógus a 2015. évi. Címlapon a 2014-ben egyéni világbajnoki aranyérmet nyert Walter-Barna Diána. Szinte minden horgász technika eszköz és csali igényét kielégítik saját és importált, itthon forgalmazott termékeik. A fojtatásban szemezgessen az online kiadás oldalai között. ... .


Horgásztársainknak feltűnhetett már, hogy jó pár éve nincs nyáron olyan vízszint a Rakaca-víztározóban, mint korábban. Kevesebb a csapadék, eltérítették a patakot? NEM! A 2010-ben bekövetkező árvíz nem csak az emberekben, hanem a véd-művekben is ott hagyta nyomát. Mik a pontos okok, mikor lesz újra nyáron a régi a vízszint? Nos mindezekről és a kivitelezésről kérdeztük Ritter Géza Urat, az ÉRV ZRt. igazgatóját, aki készségesen válaszolt kérdéseinkre, amelyek főként a horgászokat érintik.  Az előzményekről, a kivitelezés okáról és Ritter Géza igazgató Úr válaszairól a cikk folytatásában olvashatnak. ... .


A Vad Magyarország - a Vizek Birodalma című film nagy sikereknek örvend.A két éven át forgatott filmet a világ sok országában bemutatták, e mellett 39 filmfesztiválon válogatták be a döntőbe és ebből 29 alkalommal díjat is kapott. Az alkotók immáron elérhetővé tették a teljes filmet HD és FULL HD felbontásban Youtube csatornán. De nem csak itt tekinthető meg, hanem az nCORE fájlmegosztóról is letölthető. Jelen írásban a letöltési módokról számolunk be, de apró meglepetéssel is készültünk. ... .


« 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 »
ESEMÉNY

EGYESÜLETI ÉVADNYITÓ
KIÍRÁS

TEAM RAKACA FEEDER KUPA

EGYESÜLETI ÉVADZÁRÓ
KIÍRÁS
REKORD 2014
PARTNEREINK

KÖVESS MINKET!
MINDEN JOG FENNTARTVA 2010-2024 A uCoz tárhelye